Vaša korpa je trenutno prazna.

Probaj

Crveni petak

Očekujte neočekivano. Ovo nije Crni petak, ovo je Crveni petak sa neverovatno niskim cenama!

%
 
[banner_timer]
 

Set za ulepšavanje

Photo
Video
Lepi od glave do pete uz ovaj fantastičan paket za lepotu. Fen za kosu 2u1 AirPro je nova generacija fenova i kosu suši do čak 70% brže. Uz Wellneo električnu turpiju sa paketom rezervnih rolera za samo par minuta lako do stopala mekih i glatkih poput svile!
Set za ulepšavanje
12.997,00 din.
Odaberi opciju
Pozovite nas na: 021 4871 377
Proizvod je na stanju. Procenjeno vreme isporuke 3-5 dana.
  • Ukratko
  • Detaljnije o proizvodu
  • Preuzmi u prodavnici
Ukratko
Lepi od glave do pete uz ovaj fantastičan paket za lepotu. Fen za kosu 2u1 AirPro je nova generacija fenova i kosu suši do čak 70% brže. Uz Wellneo električnu turpiju sa paketom rezervnih rolera za samo par minuta lako do stopala mekih i glatkih poput svile!
Saznaj više
Detaljnije o proizvodu

Jedinstvena tehnologija i jedinstvena moć sušenja

Fen za kosu 2u 1 Wellneo AirPro predstavlja novu generaciju fenova, koja vašu kosu suši do čak 70% brže. Integrisana nega sa jonskom tehnologijom pobrinuće se za kosu sjajnu i bez elektriciteta, a ekskluzivna tehnologija omogućava 2 načina sušenja kose. Sa AirPro fenom svoju kosu nećete pregrejati ni oštetiti.

Dizajniran je posebno za kvalitetnu i profesionalnu negu, nakon koje vaša kosa ostaje zdrava, lepa i sjajna.

Osušite svoju kosu i do 70% brže

Fen za kosu 2 u 1 AirPro je idealan za sve dužine kose. Upotrebite ga kao običan fen za sušenje i oblikovanje kose, bilo za kratku ili dugu kosu, a tunelno sušenje koristite u daljem, bočnom sušenju kose.

Samo okrenite nastavak i tako promenite tok vazduha. Inovativni tunelni način sušenja ravnomerno raspoređuje protok toplog vazduha i jednako suši vašu kosu sa obe strane – ujednačeno i do 70% brže.

Za zdraviju kosu bez oštećenja

Fen za kosu AirPro ima ugrađenu tehnologiju za negu kose sa jonima, koja vašu kosu jača i čini glatkom, a pored zdravog i sjajnog izgleda, sprečava i nastajanje statičkog elektriciteta. Negativni joni zasićuju protok vazduha i time smanjuju kapljice vode, zahvaljujući tome se kosa suši brže, uz neverovatne rezultate.

Tunelni način sušenja kosu suši u prirodnom smeru rasta vlasi, a zahvaljujući delovanju negativnih jona zatvara epidermalni sloj i time štiti vlasi od oštećenja. Tako je vaša kosa zaštićena od spoljih uticaja,lepša, zdravija lakša za raščešljavanje.

Profesionalni kozmetički pedikir tretman u udobnosti Vašeg doma

Zaboravite na preskupe tretmane u kozmetičkim salonima. Uz pomoć Wellneo električne pedikir turpije na jednostavan i brz način rešite se grube kože na petama. Za samo par minuta do stopala mekih i glatkih poput svile!

Prednost ove turpije u odnosu na standardne je pre svega brzina i jednostavnost obavljanja pedikira. Standardno turpijanje peta kamenom ili turpijom ume da bude dosadno i dugotrajno, a možete i da se povredite. Sa električnom turpijom, ceo tretman obavite lako, za par minuta i bez opasnosti od povređivanja.

Dve vrste turpije - grublja i finija

Wellneo električna turpija dolazi u paketu sa 2 vrste turpije: finom i grubom. Koju ćete tupriju koristi zavisi isključivo od toga da li je koža peta više ili manje ispucala i zadebljana. Preporučujemo da grublju turpiju koristitite na problematičnijim i tvrđim delovima, dok je mekša namenjena za zadebljanja manjeg intenziteta.

Ove turpije možete i kombinovati, a krajnji rezultat je uvek isti - prelepa, savršeno meka i glatka stopala.

Set rezervnih dodataka - fina i gruba turpija za savršene rezultate

Zaboravite na preskupe tretmane u kozmetičkim salonima i kod pedikira. Uz pomoć Wellneo električne pedikir turpije na jednostavan i brz način rešićete se zadebljale I tvrde kože na petama. Za samo par minuta Vaša stopala će biti meka i glatka poput svile.

Prednost ovakve turpije u odnosu na standardne je svakako brzina obavljanja kućnog pedikira. Standardno turpijanje peta kamenom ili turpijom ume da bude dosadno i dugotrajno, a možete I da se povredite. Sa elektronskom turpijom, ceo tretman se obavlja za nekoliko minuta, bez opasnosti od povređivanja.

Uz ovaj set dodataka, uvek ćete imati savršeno negovana i glatka stopala.

Preuzmi u prodavnici
Pri poručivanju proizvoda nudimo Vam i lično preuzimanje u našim prodavnicama širom Srbije. Kako biste zaključili porudžbinu, nudimo Vam mogućnost izbora prodavnice. Ukoliko prodavnice koju želite nema na spisku, proizvod trenutno tamo nije moguće preuzeti.

Komentari kupaca 0 Komentar(a)

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star