Vaša korpa je trenutno prazna.

Probaj

Mladinska Knjiga Beograd

Mladinska knjiga BEOGRAD deo je grupe Mladinska knjiga sa sedištem u Ljubljani, u Sloveniji. MK svoja predstavništva ima još u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Makedoniji. Godine 2002. je otvorila predstavništvo u Novom Sadu i ponovo počela da izdaje knjige na srpskom jeziku. Predstavništvo je 2005. premešteno u Beograd, gde danas radi.

Sve je počelo 1945. godine u Ljubljani, kada je osnovana izdavačka kuća Mladinska knjiga. Brojne monografije, priručnici, atlasi, enciklopedije, časopisi za sve uzraste najbolji su pokazatelji uspešnog rada.

MK je svoj povratak na knjižarsko tržište Srbije obeležila novim kvalitetnim izdanjima i drugačijim načinom prodaje. Tu su odeljenja direktne, telefonske, internet i virmanske prodaje. Naslovi koje objavljujemo rezultat su pregornog rada naše redakcije i domaćih autora – pisaca, istraživača, fotografa, kao i saradnje s velikim svetskim izdavačkim kućama, kao što su Dorling Kindersley i dr.

Kontakt

Pogodnosti za članove Club 5*:

  • 50% popusta na 3 odabrana proizvoda, samo za članove Kluba 5*

(1001 Kućni lek, Mladi uprkos godinama, Kuvajmo za porodicu);

 • 20% popusta na sva ostala izdanja Mladinska Knjiga d.o.o. koja nisu na popustu

  (izuzetak: Vladari Srbije – luksuzno izdanje);

 • 10% popusta na akcijske cene izdanja Mladinska Knjiga d.o.o.;
 • 5% popusta u knjižarama Mladinska Knjiga d.o.o. na asortiman drugih dobavljača;

Izdvajamo iz ponude:

 • Za 30 minuta do pune trpeze

  Redovna cena: 3.590 din.
  Klub 5* cena: 1.795 din.

  Napravite izvanredne obroke za nekoliko minuta! 300 slasnih recepata koje možete pripremiti i poslužiti za 30 minuta ili manje. Otkrijte savete i trikove koji će vam pomoći da izbrusite svoje kulinarske veštine i uštedite vreme za sebe! 21×28 cm/320 str./tvrd povez

 • Neobična upotreba običnih stvari

  Redovna cena: 4.196 din.
  Klub 5* cena: 2.098 din.

  Budite efikasniji! Pojednostavite stvari! Uštedite! Više od 2.000 domišljatih ideja koje će vam učiniti život lakšim, ekonomičnijim, jednostavnijim i smirenijim. I sve to zahvaljujući stvarima koje već imate u kući ili u garaži. 18×26 cm/400 str./tvrd povez

 • Čudesna Srbija

  Redovna cena: 9.690 din.
  Klub 5* cena: 4.845 din

  Krenite na putovanje kroz 100 krajeva naše zemlje i to putevima kojima se ređe ide a na kojima ima toliko toga da se vidi, omiriše, čuje, dodirne i okusi. Turističke, etnografske, gastronomske, prirodne i istorijske zanimljivosti o Srbiji u reči i slici! . 18×26 cm/400 str./tvrd povez.