Vaša korpa je trenutno prazna.

Probaj

Fitnes rekviziti

 • 10 uvrnutih i ekstremnih sportova

  10 uvrnutih i ekstremnih sportova

  Predstavljamo Vam 10 najuvrnutijih i najekstremnijih sportova po našem izboru. Da li biste probali neke od njih? Imate li dovoljno hrabrosti za ovo?

  Pročitaj više 
 • 9 (nepisanih) pravila ponašanja u teretani

  9 (nepisanih) pravila ponašanja u teretani

  Teretana je jedno od mesta gde mnogi ljudi idu da se opuste i zaborave na probleme i učine nešto za sebe. Baš kao i svuda i u teretanama postoje određena nepisana pravila ponašanja kojih se treba pridržavati ako ne želimo da ‘odskačemo’ od drugih.

  Pročitaj više 
 • Kako imati trbušnjake kao Stalone?

  Kako imati trbušnjake kao Stalone?

  Silvester Stalone je otkrio tajnu svojih savršenih trbušnjaka! Saznajte kako da imate telo kao on, a kako je sam izjavio – ako pratite sve korake, uspeh je zagarantovan. Ukoliko ste početnik u vežbanju, savetuje da počnete sa iskusnim prijateljem kome teretana nije nepoznanica.

  Pročitaj više 
 • Mit o ravnom stomaku

  Mit o ravnom stomaku

  Jedno od najčešćih pitanja koje postavljaju kako žene tako i muškarci jeste: koliko bi trebalo da rade trbušnjaka da bi se izvajali mišići abdomena?

  Pročitaj više 
 • Savršeni trbušnjaci? - Moguće je!

  Savršeni trbušnjaci? - Moguće je!

  Da li ste nekada čuli da se neko žali da je radio 100 trbušnjaka svaki dan bez ikakvih rezultata? Pitajte tu osobu o njegovim / njenim navikama u ishrani, da li primenjuje vežbe za različite delove tela, o količini njegove / njene fizičke aktivnosti.

  Pročitaj više 
 • Saznajte najbolje brze gimnastičke vežbe

  Saznajte najbolje brze gimnastičke vežbe

  Gimnastičke vežbe se sastoje od niza vežbi za zagrevanje, opuštanje i vežbi za razvoj motoričkih sposobnosti.

  Pročitaj više 
 • Trajanje treninga i potrošnja kalorija

  Trajanje treninga i potrošnja kalorija

  Trajanje pojedinačnog treninga je drugi faktor važan za skidanje kilograma i poboljšanje aerobne izdržljivosti. Ukoliko želite da postignete najbolje moguće rezultate, intenzitet treninga trebalo bi da vam omogući prijatno vežbanje i to u toku dužeg vremenskog perioda.

  Pročitaj više