Vaša korpa je trenutno prazna.

Probaj

Vaš cilj

1-10 of 25

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Vrste treninga po horoskopskim znacima

  Vrste treninga po horoskopskim znacima

  Zodijački znak u kom ste rođeni utiče na Vašu ličnost, želje i način na koji gledate na svet. Pogodite na šta još? Horoskopski znak takođe određuje i koje vrste treninga su najpogodnije za vas.

  Da li želite da otkrijete koji je to najbolji trening za Vaš horoskopski znak?

  Pročitaj više 
 • Kako ostvariti novogodišnje odluke?

  Kako ostvariti novogodišnje odluke?

  Kraj 2015. je blizu i treba se pozabaviti odlukama za sledeću godinu. Ali, ako bismo sudili po prethodnim iskustvima, iste često ostanu neispunjene, zar ne?

  Da li želite da ovogodišnje odluke konačno budu ostvarene?

  Pročitaj više 
 • Kako do ravnog i čvrstog stomaka?

  Kako do ravnog i čvrstog stomaka?

  Želite čvrst i ravan stomak? Možete ga imati do sledeće sezone tanje garderobe, ali morate se posvetiti tome i istrajati. Predstavljamo nekoliko sjajnih vežbi za sve grupe trbušnih mišića koje će Vam pomoći da imate trbušnjake kakve ste oduvek želeli! Ne zaboravite, bez zdrave ishrane, pravilnog i redovnog vežbanja rezultati nikada neće biti tako brzo vidljivi. Posvetite se sebi ove zime i osećajte se sjajno u svom telu!

  Pročitaj više 
 • 7 efikasnih načina da nađete motivaciju

  7 efikasnih načina da nađete motivaciju

  Sigurni smo da ste kvalitetno uživali u letnjem odmoru, ali sada kada je leto odavno prošlo, vreme je da počnete (ponovo) da vežbate. Da li Vam se misao o povratku u prostorije Vašeg fitnes centra koje se osećaju na znoj nikako ne dopada? Ne brinite, mi znamo za 7 delotvornih načina kojima ćete se motivisati da ga posetite…
  Pročitaj više 
 • 10 minuta vežbanja za čvršću zadnjicu

  10 minuta vežbanja za čvršću zadnjicu

  Rešite se opuštene zadnjice, uživajte u samopouzdanju savršeno oblikovanog sedalnog dela uz 10 minuta vežbanja za čvršću zadnjicu.

  Pročitaj više 
 • 10 zabluda o fitnesu

  10 zabluda o fitnesu

  Da li vam se dogodilo da ste se teškog srca odlučili da ipak odete na trening, a kada ste se vratili kući, niste se osetili ništa bolje, samo još umornije i potpuno slomljeno. Nije ni čudo da ne volite da vežbate! Šta drugi vide u tome?

  Pročitaj više 
 • Aerobni i anaerobni trening?

  Aerobni i anaerobni trening?

  Tekst koji će Vam pomoći da se odlučite koji je trening idealan za Vas - aerobni ili anaerobni.

  Pročitaj više 
 • Ciljne zone pulsa tokom treninga

  Ciljne zone pulsa tokom treninga

  Prilagodite intenzitet treninga vašem trenutnom fizičkom stanju i nivou kondicije, uz nekoliko jednostavnih proračuna. Prave smernice za intenzitet treninga su garant da vežbate bezbedno po svoje zdravlje – a opet – na nivou koji stavlja vaše telo pred izazov.

  Pročitaj više 
 • Detoksikacija organizma

  Detoksikacija organizma

  Uz fitnes, detoksikacija je jedan od preduslova dobrog fizičkog stanja. Proleće je pravo vreme za započinjanje ovog procesa. Otkrivamo vam zbog čega nam je potrebna detoksikacija, kada je sprovesti i koje nam sve metode stoje na raspolaganju…

  Pročitaj više 
 • Istezanje donjeg dela tela - kvadriceps

  Istezanje donjeg dela tela - kvadriceps

  Izvođenjem vežbi utičemo na sveukupno zdravlje i postižemo više nivoe mišićne relaksacije i smanjujemo mogućnost nastanka povreda.

  Pročitaj više 

1-10 of 25

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3