Vaša korpa je trenutno prazna.

Probaj

Magija je svuda!

Magija je svuda! Praznične ponude po super cenama.

Praznične ponude po super cenama.

 
[banner_timer]
 

Fen za kosu 2u1 Airpro

Nije na stanju
Photo
Video

Fen za kosu 2u1 AirPro je nova generacija fenova i kosu suši do čak 70% brže. Integrisana nega sa jonskom tehnologijom čini da kosa blista i nije naelektrisana, a ekskluzivna tehnologija sušenja omogućava 2 načina sušenja kose. Sa fenom AirPro kosu nećete pregrejati, ni oštetiti. Dizajniran je posebno za kvalitetnu i profesionalnu negu kose, te vaša kosa ostaje zdrava, bez elektriciteta i sjajna.

Fen za kosu 2u1 Airpro
7.999,00 din.
Odaberi opciju
Nije na lageru. Molimo, pozovite nas na: 021 4871 377
 • Ukratko
 • Detaljnije o proizvodu
 • Dodatne informacije
 • Tehničke informacije
Ukratko

Fen za kosu 2u1 AirPro je nova generacija fenova i kosu suši do čak 70% brže. Integrisana nega sa jonskom tehnologijom čini da kosa blista i nije naelektrisana, a ekskluzivna tehnologija sušenja omogućava 2 načina sušenja kose. Sa fenom AirPro kosu nećete pregrejati, ni oštetiti. Dizajniran je posebno za kvalitetnu i profesionalnu negu kose, te vaša kosa ostaje zdrava, bez elektriciteta i sjajna.

Saznaj više
Detaljnije o proizvodu

Jedinstvena tehnologija i jedinstvena moć sušenja

Fen za kosu 2u 1 Wellneo AirPro predstavlja novu generaciju fenova, koja vašu kosu suši do čak 70% brže. Integrisana nega sa jonskom tehnologijom pobrinuće se za kosu sjajnu i bez elektriciteta, a ekskluzivna tehnologija omogućava dva načina sušenja kose. Sa AirPro fenom svoju kosu nećete pregrejati ni oštetiti. Dizajniran je posebno za kvalitetnu i profesionalnu negu, nakon koje vaša kosa ostaje zdrava, lepa i sjajna.

 • Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer

  Uobičajeni način sušenja za kratku i dugu kosu

 • Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer

  Tunelni način sušenja za dugu kosu

Osušite svoju kosu i do 70% brže

Fen za kosu 2 u 1 AirPro je idealan za sve dužine kose. Upotrebite ga kao običan fen za sušenje i oblikovanje kose, bilo za kratku ili dugu kosu, a tunelno sušenje koristite u daljem, bočnom sušenju kose.

Samo okrenite nastavak i tako promenite tok vazduha. Inovativni tunelni način sušenja ravnomerno raspoređuje protok toplog vazduha i jednako suši vašu kosu sa obe strane – ujednačeno i do 70% brže.

 1. Uobičajeni način sušenja
 2. Tunelni način sušenja
Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer

Za zdraviju kosu bez oštećenja

Fen za kosu AirPro ima ugrađenu tehnologiju za negu kose sa jonima, koja vašu kosu jača i čini glatkom, a pored zdravog i sjajnog izgleda, sprečava i nastajanje statičkog elektriciteta. Negativni joni zasićuju protok vazduha i time smanjuju kapljice vode, zahvaljujući tome se kosa suši brže, uz neverovatne rezultate. Tunelni način sušenja kosu suši u prirodnom smeru rasta vlasi, a zahvaljujući delovanju negativnih jona zatvara epidermalni sloj i time štiti vlasi od oštećenja. Tako je vaša kosa zaštićena od spoljih uticaja,lepša, zdravija i lakša za raščešljavanje.

Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer

Epiderma vlasi, osušena običnim fenom

Epiderma vlasi, osušene fenom AirPro

Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer

Naši kupci ga obožavaju

Ono što mi je kod ovog fena najbolje je to, da samo uzmem pramen kose, postavim fen oko njega, a on je suši sa obe strane. Dopada mi se i to, da vruć vazduh ne oštećuje kosu. Važno za sve nas sa dugom kosom je to - da kod kuće postignemo volumen i lepu frizuru, kao iz salona. Dakle, ovaj fen je zaista izuzetan, jer lepu frizuru postižem za samo par minuta. Stvarno ga obožavam, ne samo ja, već i cela moja porodica.

Barbara T.

Manje suve kose, više volumena

Fen za kosu 2 u 1 AirPro ima tri stepena podešavanja temperature i dve moguće brzine kao i dugme za sušenje hladnim vazduhom za potpuno savršene rezultate. Sušenje tako u potpunosti možete prilagoditi svojim željama. Imate i mogućnost sušenja na ekskluzivni tunelni način... Međutim dok obični fenovi suše kosu direktnim vazdušnim mlazom, koji uzrokuje zamršenu i neurednu kosu, uz inovativni tunelni način sušenja kosu sušite sa obe strane, tako da više ne bude zamršena, naelektrisana i kako bi bila lakša za oblikovanje. Uz fen za kosu 2 u 1 AirPro lako ćete izabrati način koji vam najviše odgovara. Pored toga kosu nećete pregrejati niti oštetiti, vreme sušenja je kraće, a umesto dugog i mukotrpnog sušenja sada možete uživati u prijatnijim zadacima.

Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer

Kosa osušena običnim fenom

Kosa osušena fenom za kosu AirPro

Dodatne informacije
Tehničke karakteristike: Jačina: 220-240 V~ Snaga: 1800-2000W Dužina kabla: 1,6m
Tehničke informacije
Druge odlike Snaga: 1800-2000W; Dužina kabela: 1,6m

Komentari kupaca 0 Komentar(a)

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star